En aften om fremtidens gudstjeneste | Dragør kirke

Sted Sognegården, Kirkevej 170, 2791 Dragør
Christiane Gammeltoft-Hansen
En aften om fremtidens gudstjeneste

Men hvorfor gør vi, som vi gør, når vi holder gudstjeneste? Og hvem bestemmer, hvordan vi holder gudstjeneste. Op igennem kirkens historie har gudstjenesten forandret sig. Det gør den også i denne tid, samtidig med at den fortsat trækker på og har rod i en rig og gammel tradition. Vi vil denne aften diskutere forholdet mellem tradition og fornyelse i gudstjenesten og i forlængelse af det de helt grundlæggende spørgsmål: Hvem er vi kirke for, og hvordan er vi kirke?

Christiane Gammeltoft-Hansen er præst, uddannelseskonsulent, og har været medlem af biskoppernes arbejdsgruppe om forholdet mellem frihed og fasthed i folkekirkens gudstjenester.