Valentinsdag - en aften i kærlighedens tegn | Dragør kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Valentinsdag - en aften i kærlighedens tegn

Dato
Tirsdag d. 14. februar 2023, kl. 19:30
Sted
Dragør Kirke, Kirkevej 170, 2791 Dragør
Pris
Gratis

Nyd hinanden på Valentinsdag og luk verden ind

Valentinsdag er sært blottet for fornuftig indpakning for alt skal være rødt, smeltende,
duftene og forførende.
Valentinsdag er en dag som i høj grad taler til vores sanser – duften af blomster, smagen af en god middag, følelsen af lækkert undertøj mod huden eller smykker der får huden til at gløde.

Valentin er kærlighedens dag for både den lidenskabelige og sanselige kærlighed og for den nære og omsorgsfulde kærlighed til et vigtigt menneske.
Derfor byder vi ind til en aften i Dragør kirke - hvor kærligheden, intimiteten, nærheden og i høj grad sanserne får plads – når vi læser bibelens egne erotiske digte kombineret med kærlighedssange ved Mark Dixon og Christoffer Brodersen, champagne, chokolade og dæmpet belysning.
Kom til en aften med din kæreste, din ægtefælle, din bedste ven og fortrolige og lad dig forføre og inspirere.

Oplæsning ved sognepræst Anette Lyneborg

Om musikken:
Mark Dixon og Christoffer Brodersen - to sangstemmer - to guitarer. Inspireret af kunstnere som Simon & Garfunkel og Lennon/McCartney har Mark & Christoffer fundet deres egen stil og vil indramme aftenen med musik i kærlighedens tegn. De vil bla. synge sange af Ed Sheeran, Elton John, Mads Langer og meget mere.

Christoffer Brodersen er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals; Chess, Les Miserables, Miss Saigon og We Will Rock You. Christoffer var i en længere periode medlem af vokalgruppen Basix med hvem han turnerede verden rundt.

Mark Dixon er uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som "Most outstanding vocalist of the year". Mark er en flittig brugt solist til shows og koncerter i hele Danmark bl.a. med Sønderjyllands Symfoniorkesters koncertopførelser af Chess og Jesus Christ Superstar. Og Duoen "Mark Dixon & Thomas Albrechtsen" og i showorkesteret "Festmaskinen"