Andreas Tophøj & Rune Barslund | Dragør kirke

Dato Lørdag d. 14. januar 2023, kl. 15:00
Sted Dragør Kirke, Kirkevej 170, 2791 Dragør
Andreas Tophøj & Rune Barslund

Andreas Tophøj og Rune Barslund er to af de stærkeste navne i ny dansk folkemusik. De to etniske jyder optræder med violin, accordeon, bratsch, whistle og vokal.

Gennem lange rejser og ophold i Irland, Amerika og Finland har frugtbare møder med keltiske og nordiske musikere og musikkulturer fundet sted. Resultatet er en musik der spejler det nordiske vejr, med strid blæst, piskende regn og himmelblå opklaring. I dette karske rum finder musikken varmen, hvirvler, gløder og bliver ekstatisk og undertiden ja: inderlig. Sådan er også deres originale repertoire, når de to musikalske historiefortællere inviterer på rejse i et flot og medrivende sammenspil. Særligt ved duoens liveoptrædener stråler disse to herrer, når de underholder med beretninger om livet og skaber musik, der bliver i publikums erindring længe efter at den sidste tone klinger ud.