Jan Harbeck Kvartet | Dragør kirke

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Jan Harbeck Kvartet

FEB
05

Jan Harbeck Kvartet


Dato Søndag d. 5. februar 2023, kl. 15:00
Sted Dragør Kirke, Kirkevej 170, 2791 Dragør
Jan Harbeck Kvartet

Jan Harbeck Kvartet har en helt særlig evne til at skabe et intimt rum med en akustisk balanceret lyd, hvor intet står mellem publikum og musikerne. Harbecks varemærke inden for jazzen, er den rolige og tilbagelænede stil.  Han spiller med en suveræn instrumentbehandling og dybde og er inspireret af både Ben Webster og Dexter Gordon, men Ellington-saxofonisten Paul Gonsalves’ luftige måde at spille og frasere på har nok inspireret mest.

Kvartetten består som altid af den mesterlige pianist Henrik Gunde, som blandt andet spiller med DR Big Band, kontrabassisten Eske Nørrelykke, der med sin dybt personlige tilgang til instrumentet skaber magi i musikken samt den virtuose og nuancerede trommeslager Anders Holm, der også får musikken til at swinge i Savage Rose.

Jan Harbeck fik for nylig mulighed for at overtage Stan Getz’ gamle tenorsaxofon fra 1939, og på den kommende udgivelse, ”Balanced”, er første indspilning på dette fine instrument, der har en sjældent varm og smuk dyb lyd. Koncerten er en del af den landsdækkende festival, Vinterjazz